Syötävän retrohenkinen remontti

Torstaista lukien Jyränkölän ravintola Kestituvassa eivät ole maukkaita ainoastaan ruoat.

Myös seinille on räiskäisty syötävän hyvät värit.

- Meitä jännittää kovasti nähdä, kuinka vanhat ja uudet asiakkaat ottavat uudistuksen vastaan, sanoo Jyränkölän ravintolapäällikkö Tero Ijäs.

Jos asiakkaita ei ole remontin aikana kadonnut, pitäisi heitä ilmestyä avajaistorstain ja sitä seuraavan perjantain aikana nelisen sataa.

Kestitupa on kaupungin suosituimpia lounasruokapaikkoja, koska harva kaupallinen ravintola on auki 365 päivää vuodessa.

- Todellakin, ruokimme asiakkaamme myös sunnuntaisin ja juhlapyhinä.

Ravintola meni remonttiin keittiömääräysten takia, mutta samalla uusittiin salitilat. Saipa ravintola myös uuden kabinetin, joka laajentaa ruokailijoiden tilaa ja mahdollistaa yksityistilaisuuksien järjestämisen.

Lue lisää torstain lehdestä.

Esa Arvekari
esa.arvekari@itahame.fi

Jaa artikkeli

Suosittelemme