Street-ruoka saapuu Savontielle - Kusmiku avataan huomenna entisen Maisterin tiloihin

Kusmikun baaritiski on rakennettu tee-se-itse-tyyliin tyhjistä virvoitusjuomalaatikoista. Kuva: Erik Siekkinen

- Ollaanko me ihan hölmöjä, jos ei edes harkita.

Sitä pohtivat yrittäjät Miku ja Jenita Leppälä, kun viime talvena konkurssiin ajautuneen Maisterin tilat jäivät tyhjilleen. Omasta ravintolasta jo vuosia haaveillut yrittäjäpariskunta päätti tarttua haasteeseen.

- Ainakaan ei tarvitse kiikkustuolissa surkutella, ettei tullut lähdettyä. Kyllä meillä on kova luotto siihen, mitä me tehdään, Jenita Leppälä toteaa.

Miku Leppälän puolitoista vuotta sitten perustama yritys Kusmiku tuli heinolalaisille tutuksi viime kesänä kaupungissa parkkeeranneesta ruokarekasta. Yksinkertaisiin ja puhtaisiin raaka-aineisiin keskittyvän katuravintolan listalta löytyy muun muassa täytettyjä leipiä, hampurilaisia ja uuniperunoita.

- Muutamalla hyvällä ja tuoreella raaka-aineella voi tehdä mahtavaa ruokaa, Jenita Leppälä summaa.

Katuruokaravintola Kusmiku Street Food & Bar avataan torstai-iltana klo 18.

Aiheesta lisää huomisen Itä-Hämeessä.

Meri Lantela
meri.lantela@mediataloesa.fi

Jaa artikkeli

Suosittelemme