Urheilu

Lappeenrannasta kolme tärkeää pistettä Heinolan junioreille

HP-47 haki tärkeät kolme pistettä Lauritsalasta. Kuva: Pirjo Hoppman

Suomen Palloliiton Kaakkois-Suomen piirin kevätkauden pelit jatkuivat HP-47:n P15-joukkueen osalta 4.6. Lappeenrannassa. Lauritsalan tekonurmella pelattiin LauTP:tä vastaan lämpöisessä kelissä.

Erittäin tasaisessa ottelussa molemmille siunaantui pari varmaa maalipaikkaa, joista heinolalaiset käyttivät omansa ja isäntäjoukkue ei. Ensimmäistä jaksoa hallitsi fyysinen ja suoraviivaisesti pelannut LauTP, mutta he eivät saaneet palloa maaliin kahdesta avopaikasta huolimatta. HP:lle paikat siunaantuivat vapaapotkuista, joista myös syntyi 0-1-maali jakson lopussa. Juho Hoppmannin antama vapaapotku leijui Miko Laakkosen jalkaan ja komea ohjaus upposi vastustajan maaliin.

Toinen jakso noudatti samaa kaavaa kuin ensimmäinen, ja maalipaikat olivat molemmilla vähissä. Peli oli osittain sekavaa johtuen Lauritsalan huonokuntoisesta tekonurmesta, josta ei saatu kunnolla pallokontrollia peliin. Jakson puolivälissä Hoppmannin unelmaveto 30 metristä upposi sisään ja peli Heinolan pojille 0-2. HP-47 kesti LauTP:n loppurynnistyksen ja kotiin viemisenä tärkeä voitto ja kolme pistettä.

Heini Kuusela
heini.kuusela@itahame.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Suosittelemme