Urheilu

Miten sujuu tv-työ Mikko Iloselta, kun haastateltavina ovat Teemu Selänne ja Mikael Gabriel? Katso video

Vierumäen CT-kisan yhteistyökumppani Teemu Selänne kokeili keskiviikkona ensi kertaa Cooke-kentän viheriöiden liukkautta. Kuva: Ronja Koskinen

Kamppailu Vierumäki Finnish Challenge -golfkilpailun voitosta alkoi torstaina. Lentävää lähtöä otettiin keskiviikkona, jolloin tapahtuman yhteistyökumppanit pääsivät seuraamaan ammattilaispelaajien ja kutsuvieraiden otteita kentällä. Kutsuvieraiden joukossa oli kotimaisia urheilu- ja viihdemaailman tähtiä.

Torstaina kilpailunjärjestäjät julkaisivat videon, jossa Suomen entinen ykkösgolfaaja Mikko Ilonen haastattelee kutsuvieraita.

Ammattilaiskentiltä tänä keväänä vetäytynyt Ilonen löysi jututettavikseen muiden muassa Mikael Gabrielin ja Teemu Selänteen.

Mikael Gabriel laskeskelee haastattelussa pelanneensa tänä vuonna jo noin 60 golfkierrosta.

– Aika paljon olen pelannut. En olisi uskonut edes vuosi sitten, raptähti kertoo.

Selänteen tämän kesän pelimäärä on vain murto-osan tästä. Yllättäen Ilonen paljastaa, että hänellä kierroksia on pelattuna vielä vähemmän kuin Selänteellä.

Video on katsottavissa ohessa.

Golfin Euroopan-haastajakiertueen kilpailu Vierumäki Finnish Challenge on parhaillaan käynnissä ja jatkuu sunnuntaihin asti. Viime vuonna kilpailun voitti Kim Koivu, joka nousi saman kauden aikana Euroopan pääkiertueelle.

ESS
online@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat