Jääkiekko

IPK oli maalin verran innokkaampi - heikko syöttöpeli koitui Peliittojen kohtaloksi

Pelicans-laina Jakub Skarek esitti illan pelissä jokusen paraatitorjunnan. Kuva: Tuomo Seppänen

Peliittojen alapuolella sarjassa majaileva Iisalmen Peli-Karhut sai valmentajan vaihdoksesta intoa peliinsä ja se nähtiin Versowood-areenan kaukalossa lauantain Mestis-kierroksen ottelussa. Peli oli tärkeä molemmille joukkueille, niin sanottu kuuden pisteen peli ja paremmalla asenteella ladattu vierasjoukkue vei pisteet lukemin 3-4 (1-0,1-2,1-2).

Heinolan Versowood-areenalla pelattiin lauantaina sekavaa jääkiekkoa. Vauhdilla ja agressiivisella taklauspelillä kiekollisen taidon korvaava IPK sai Peliittojen pelin sekaisin. Kun tähän lisättiin jälleen kerran epävakaa tuomarilinja ja Peliittojen turhan monet harhasyötöt, ei kaukalossa päästy edes Mestis-kiekon keskitasolle. Vauhdikas päästä päähän luistelu oli kuitenkin yleisön mieleen. Peliittojen tehoista vastasivat Arttu Rämö 1+1 ja Petteri Haveri samoin tehoin. Isäntien kolmannen maalin laukoi Eemeli Jeskanen. Peliittojen maalilla torjunut Jakub Skarek torjui 19 kertaa, mutta ainakin yksi helppo kiekko livahti selän taa.

Peliittavalmentaja Jani Keinänen suomi omiaan halutomuudesta.

- IPK tavallaan ansaitsi voittonsa. He laittoivat kaikki peliin. Samaa toivoisin muutamille meidän pelaajille. Muutama ukko on kaukalossa välttelemässä kontakteja, pelailemassa ja viettämässä vain aikaa.

Peliittojen matka jatkuu tulevana keskiviikkona kotipelillä KeuPaa vastaan.

Juttua muokattu 15.1. klo 9:30, korjattu vierasjoukkue Iisalmen Peli-Karhuiksi.

Tuomo Seppänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat