Jääkiekko

Peliitat näytti Huntersille kaapin paikan - Mestispaikan varmistaminen on enää yhden voiton päässä

Peliitat kiitti kannustuksesta ehkäpä viimeiseksi jääneen kotipelin jälkeen. Kuva: Tuomo Seppänen

Peliitat leikitteli kolmannen voiton Porvoon Huntersista Mestiksen karsinnoissa numeroin 6-0 (2-0,2-0,2-0). Torstainen peli Heinolan Versowood-areenalla noudatteli aikaisempien karsintapelien kaavaa. Ottelun taso ei noussut korkealle, eikä Huntersista ollut Peliitoille tosiasiallista vastusta.

Peliitat jauhoi omaa peliään kohtalaisella tempolla kaksi ensimmäistä erää, mutta löysäili kolmannessa. Hunters taisteli sinnikkäästi, mutta peli jäi vierailijalta vajaaksi. Joukkueiden tasoero näkyi kaukalossa selvästi. Huntersin maalivahti Dominik Salama piti puolitoista erää numerot maltillisina, mutta siitä huolimatta Suomi-sarjan parhaaksi arvosteltu veskari sai tarpeekseen Peliittojen kolmannen maalin myötä. 

Peliittojen pistenikkarit illan pelissä olivat Petteri Haveri tehoin 1+1, Atte Antinaho 2+0, Ville-Matti Koponen 1+1, Joel Ojala 0+2 ja Santeri Koponen 0+2. Loput maalit laukoivat Arttu Rämö ja Reno Goodwin. Sami Suni Peliittojen maalilla torjui karsintasarjan toisen nollapelin 20 torjunnallaan.

Peliittavalmentaja Vesa Petäjä hehkutti Haverin johtamaa nelosketjua.

- Ekat 8 minuuttia oli kuvaavaa. Tuhrittiin pari ylivoimaa ja sitten Haverin ketju teki sen maalin. Aina kun peli meni pelleilyksi, niin Haverin vitja palautti ryhtiä peliin. Ottelussa oli paljon hyviä juttuja, mutta myös paljon liukumisia, summasi Petäjä ja väläytti suunnitelmia jatkosta.

- Lauantaina on tarkoitus pelata Porvoossa paras karsintapeli ja panna piste tälle karsinnalle.

Tuomo Seppänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat