Uutiset

Kekrijuhla Ravioskorvessa

Ulla-Maija Luodemaa totesi, että kaikki kekrilounaan herkut ovat oman kylän lähiruokaa. Kuva: Osmo Kuisma

Ravioskorven kyläyhdistys on elvyttänyt henkiin perinteisen suomalaisen sadonkorjuujuhlan, kekrin. Sunnuntaina Ravioskorven kylätalolla nautittiin neljättä kertaa kekrilounas.

Entisen koulun luokkiin oli katettu paikat sadalle hengelle ja tupa oli täynnä. Kaikki tarjolla ollut ruoka on kyläläisten itse kasvattamaa.

Kyläyhdistyksen varapuheenjohtaja Ulla-Maija Luodemaa toteaa, että kekrijuhlan tuotolla on tärkeä merkitys entisen kyläkoulun ylläpidossa.

Lisää Ravioskorven keksijuhlasta maanatain Itä-Hämeessä.

Osmo Kuisma
osmo.kuisma@itahame.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat