Uutiset

Terveystalo laajentaa - osti lääkäriasema Sykkeen

Terveystalo laajentaa: nyt ostettiin Lääkäriasema Syke.

Terveystalo on ostanut Heinolassa ja Lahdessa toimivan Lääkäriasema Sykkeen, jonka koko henkilöstö siirtyy Terveystaloon vanhoina työntekijöinä. Yrityskauppa vahvistaa Terveystalon markkina-asemaa Lahden seudulla.

Vuonna 1968 perustetulla Lääkäriasema Sykkeellä on toimipaikat Heinolassa ja Lahdessa. Se tarjoaa yleis- ja erikoislääkärin palveluita, työterveyspalveluita sekä laboratorio- ja fysioterapiapalveluita. Yhtiön vuosiliikevaihto on noin 1,7 miljoonaa euroa.

Yhtiössä työskentelee yhteensä 25 ammatinharjoittajaa ja 17 terveydenhuollon ammattilaista, jotka siirtyvät yrityskaupan myötä Terveystaloon vanhoina työntekijöinä. Toiminta jatkuu nykyisissä osoitteissa Heinolassa, Kirkkokatu 13 ja Lahdessa osoitteessa Kauppakatu 18.

- Kaupan myötä Lääkäriasema Sykkeestä tulee osa Suomen suurinta terveyspalveluyritystä, jolla on erinomaiset mahdollisuudet investoida henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Suomalainen terveydenhuolto on murroksen edessä ja tarvitsee niin investointeja kuin laaja-alaista yhteistyötä yksityisen ja julkisen sektorin välillä, kommentoi toimitusjohtaja Tiina Virtanen Lääkäriasema Sykkeestä.

Terveystalolla on Suomen laajin toimipaikkaverkosto. Siihen kuuluu lähes 150 lääkärikeskusta ja 18 sairaalayksikköä, joista Päijät-Hämeen alueella Terveystalo Lahti, Hollola ja Heinola. Terveystalo Lahden yksikössä työskentelee yli 200 henkilöä.

Lääkäriasema Sykkeen työterveys- ja yksityisasiakkaat pääsevät Terveystalon palveluiden piiriin.

- Lääkäriasema Syke istuu hyvin verkostoomme. Meillä on Heinolan alueella jo työterveysasiakkaita, joita voimme nyt palvella entistä laajemmin ja myös fysioterapiapalveluiden osalta, lisää Terveystalon Etelä-Suomen liiketoimintajohtaja Pia Westman.

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Se tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat