Uutiset

Heinola kysyy kaupunkilaisilta neuvoa viestinnän kehittämiseen

Sami Soljansaari odottaa kaupunkilaisilta palautetta kaupungin viestinnästä. Kuva: Armi Salonen

Miten Heinolan kaupungin viestintä toimii ja miten sitä pitäisi kehittää, kysyy kaupunki kaupunkilaisilta keskiviikkona alkaneella viestintäkyselyllä.

13. toukokuuta asti jatkuvaan kyselyyn voi osallistua sähköisesti kaupungin verkkosivuilta löytyvällä kyselylomakkeella.

- Meillä on aito halu kehittää kaupungin viestintää ja halusimme ottaa kyselyn välityksellä myös heinolalaiset mukaan viestintämme suunnitteluun, sanoo Heinolan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Sami Soljansaari.

Kyselyn tuloksista kootaan myös raportti, joka tulee nähtäville kaupungin verkkosivuille. Viestinnän kehitystyötä on tarkoitus seurata kyselyillä myös jatkossa.

- Suunta pitää olla koko ajan eteenpäin. Kysely on tarkoitus toteuttaa uudestaan, seuraavan kerran todennäköisesti vuoden päästä, kertoo Soljansaari..

Kyselyyn vastaamalla voi osallistua myös arvontaan, jonka palkintoina on kaksi lippua Heinolan kesäteatterin komediaan Ulkomaalainen, Heinola-reppu sekä Piritta Peltolan suunnittelema Heinola-keittiöpyyhe.

Ari Viuhko
ari.viuhko@itahame.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat