Uutiset

Heinolan kaupunki kutsuu heinolalaiset mukaan strategiatyöhön blogin kautta

Heinolan kaupunki kutsuu kaikki heinolalaiset mukaan luomaan Heinolan hyvinvoivaa tulevaisuutta blogin kautta. Jokainen kiinnostunut voi seurata strategiatyötä ja osallistua siihen avoimessa blogissa, joka sijaitsee osoitteessa https://resurssiviisasheinola.wordpress.com. Heinolan kaupunki toivoo, että heinolalaiset tuovat ajatuksiaan ja ideoitaan aktiivisesti esille blogissa.

- Kaupunkimme ja sen toimintaympäristö muuttuvat kaiken aikaa. Strategiamme on syytä kulkea mukanamme. Siksi tartuimme haasteeseen terävöittää kaupunginvaltuuston linjaamaa kuvaa tulevaisuudestamme, yhdessä valmistellen, avoimesti keskustellen, ideoiden ja innostuen. Nyt jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa yhteiseen tulevaisuuteen, sanoo Heinolan kaupungin hallinto- ja kehitysjohtaja Sinikka Malin.

Tulevaisuuden rakentamisen kivijaloiksi on määritelty neljä näkökulmaa: työtä tekemällä, mainekuva, hyvinvointi ja resurssiviisaus.

Strategian terävöittäminen alkaa kaupunkiorganisaation esimiehille suunnatuissa neljässä työpajassa, joista kukin käsittelee yhtä neljästä näkökulmasta. Työpajatyöskentely- ja keskustelu tallentuu ajantasaisesti blogiin, jossa keskustelu jatkuu työpajojen jälkeenkin. Blogissa käytävä keskustelu ja työ tähtäävät kaupunginvaltuuston lokakuun seminaariin, jossa on tarkoitus luoda yhteinen näkemys askelmerkeistä.

Heini Kuusela
heini.kuusela@itahame.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme