Uutiset

Heinolassa on tehty jotain myös oikein

Perheenäitien näkökulman tuonut Maiju Salminen on tyytyväinen avoimen päiväkodin ja perhekeskuksen toimintaan. Sylissä Okko. Kuva: Taina Kivijärvi

Vaikka Heinolassa valitetaan herkästi, kaupungissa on rutkasti myös hyvää. Heinolaan muuttaa paljon ihmisiä muualta, ja se kertoo siitä, että täällä on tehty jotain myös hyvin, lapsiperheitä ja yrittäjyyttä edustava Tuomas Pärssinen sanoo.

Pärssinen oli yksi niistä heinolalaisista, joita sivistystoimenjohtaja Pirjo Hepo-oja oli kutsunut torstai-illaksi kirjastoon pohtimaan hyvinvointiin liittyviä asioita. Tilaisuus liittyi kaupungin strategiatyöhön. Paikalla oli pieni mutta aktiivinen joukko.

Yksi hyvinvointia tuova asia Pärssiselle on sopivankokoinen kaupunki, jossa virkamiehet tavoittaa helposti. Kirjastossa todettiin, että sekin on hyvinvointia että asiat hoituvat ja menevät eteenpäin.

Kirjastoon pystytettiin torstaina kahdeksi viikoksi kuntalaisten ajatusseinä, jonne voi kirjoittaa hyvinvointiin liittyviä asioita. Ensimmäisen tunnin aikana seinään ilmestyi 21 kommenttilappua.

Aiheesta enemmän perjantain Itä-Hämeessä.

Taina Kivijärvi
taina.kivijarvi@itahame.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Tilaa IH Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 12,50 €) ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat