Uutiset

Konsertti tuotti Heinolan lapsiperheille 3 600 euroa

Matti Halme, Jukka Tabell ja Silja Tuomisto luovuttivat lahjoituksen. Irja Hemmilä ja Reija Syrjäläinen ottivat sen vastaan. Kuva: Sami Soljansaari

Viime sunnuntaina Heinolassa järjestetty hyväntekeväisyyskonsertti tuotti yhteensä 3 616,50 euroa. Summa lahjoitettiin lyhentämättömänä Heinolan kaupungin perhekeskukselle, joka käyttää sen vähävaraisten heinolalaisten lapsiperheiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Tahtoisin laulaa sinulle -konsertin mahdollisti lukuisten heinolalaisten kuorojen ja solistien tuki. Lukiolla järjestetyssä konsertissa oli yhteensä noin 130 esiintyjää.

Konsertin järjestäjänä toimi esiintyjien lisäksi Heinolan seurakunta. Yleisöä oli täysi salillinen ja järjestelyt onnistuivat hyvin. Tapahtumalle mietitään jo jatkoa.

Lahjoituksen kävivät perjantaina luovuttamassa konsertti-idean äiti Silja Tuomisto, Heinolan seurakunnan talouspäällikkö Matti Halme ja kanttori Jukka Tabell.

Heinolan kaupungin puolelta lahjoituksen ottivat vastaan hyvinvointipalvelujohtaja Irja Hemmilä ja perhetyön vastaava ohjaaja Reija Syrjäläinen.

Taina Kivijärvi
taina.kivijarvi@itahame.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat