Uutiset

Mediatalo Esa aloittaa kirjejakelun - jos odotat paketin saapumisilmoitusta, se voi tupsahtaa postiluukusta jo aamulla lehden kanssa

Kun ilmoitus noudettavasta paketista tulee kotiin jo aamun lehtien kanssa, paketin voi noutaa vaikka työmatkalla. Kuva: Lauri Rotko

Muun muassa Etelä-Suomen Sanomia ja Itä-Hämettä julkaiseva Mediatalo Esa aloittaa maanantaina kirjejakelun lehtien varhaiskannon yhteydessä. Ensimmäisenä jakeluun tulevat Matkahuollon pakettien saapumisilmoitukset.

- Varhaisjakelun avulla asiakas saa Matkahuollon saapumisilmoituksen jo aamukahvipöytään. Muuten kirje olisi postilaatikossa tai -luukussa vasta iltapäivällä, Esa Jakelujen jakeluliiketoiminnan johtaja Kari Väisänen kertoo.

Matkahuollon ja Jakeluyhtiö Suomen yhteistyönä käynnistämä palvelu on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Lehtien varhaisjakelun yhteyteen liitettävää palvelua testataan ensin Päijät- ja Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Väisänen pitää Matkahuollon kanssa tehtävää yhteistyötä merkittävänä päänavaajana.

- Muutos on vielä pieni, mutta sen symbolinen merkitys on suurempi. Se käynnistää jotain, mitä ei ole koskaan ennen ollut, hän sanoo.

Jakeluyhtiö Suomi oy:n omistaa 11 eri media-alan yritystä, joista Mediatalo Esa on yksi.

Taina Kivijärvi
taina.kivijarvi@itahame.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Tilaa IH Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 12,50 €) ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat