Uutiset

Teit meistä kauniin viikonlopun katsotuin elokuva

Tuukka Temonen, Olga Temonen ja Iiro Panula elokuvateatteri Elossa ennen ennakkonäytöksen alkua viime maanantaina. Kuva: Sami Kuusivirta

Apulanta-yhtyeen alkutaipaleesta kertova Teit meistä kauniin oli viikonlopun katsotuin elokuva. Elokuva on kerännyt tähän mennessä jo 41 000 katsojaa.

Viralliset katsojatilastot kuitenkin näyttävät hieman pienempää katsojamäärää. Suomen Filmikamari ry:n sivuilla katsojaluku on 32 500. Ero luvuissa tulee siitä, ettei Teit meistä kauniin -elokuvan markkinointikiertueen ja muiden ennakkonäytösten lippuja ole suostuttu tilastoimaan elokuvan virallisiin katsojalukuihin.

- Meille lopullinen katsojaluku on 41 220, johon on laskettu myös kiertueen ja muiden ensi-iltatapahtumien tavoittamat katsojat, 8720 henkilöä, toteaa ohjaaja Tuukka Temonen.

Elokuvaa näytettiin hyväntekeväisyyskutsuvierasensi-illoissa viikkoa ennen elokuvan virallista ensi-iltaa. Sitä esitettiin Oulussa, Seinäjoella, Jyväskylässä ja Joensuussa. Näissä tilaisuuksissa elokuvan näki 7 500 ihmistä.

Lipuilla palkittiin 25 vuotta mukana kulkeneet kovimmat Apulanta-fanit. Puolet lipuista jaettiin hyväntekeväisyytenä erilaisten paikallisjärjestöjen kautta.

Heini Kuusela
heini.kuusela@itahame.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista Heinolan Citymarketin tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa IH VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sekä ESS.fi -verkkopalvelun maksulliset sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat