Uutiset

Apulannan biisileirin muusikot valittu - "häkellyttävän hyviä"

Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen ohjaavat yhdeksää nuorta muusikkoa viikonlopun mittaisella biisileirillä joulukuussa. Kuva: Sami Kuusivirta

Osallistujat Apulannan biisileirille on valittu. Joulukuussa järjestettävän viikonlopun mittaisen leirin on tarkoitus auttaa nuoria lahjakkaita muusikoita urallaan seuraavaan vaiheeseen.

Yhteensä biisileirille haki yli 90 nuorta. Heistä Apulanta valitsi leirille kahdeksan osallistujaa. Yhdeksäs osallistuja valittiin yleisöäänestyksellä.

Leirille valittiin Heidi Anttila, Rita Behm, Emily Frost, Sini Hynynen, Henri Kaisla, Ella-Noora Kouhia, Pinja Pauliina, Iida Repo ja Jarmo Saari. Valituista yleisön suosikki oli Pinja Pauliina.

- Kilpailuun osallistujat olivat häkellyttävän hyviä. Osan kohdalla tuntuu jopa siltä, että jos materiaalia vain riittää, niin nämä tyypit tulevat menemään pitkälle. Hienoa, että saimme mukaan näin lahjakkaita ja asiasta kiinnostuneita tyyppejä, sanoi Apulanta-yhtyeen Toni Wirtanen Veikkauksen tiedotteessa.

Biisileiri järjestetään Apulannan ja Veikkauksen yhteistyönä.

Biisileirillä nuoria musiikin tekijöitä ja artisteja ohjaavat Apulannan Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin lisäksi lahtelainen hip hop -artisti Brädi, laulaja Jannika B sekä säveltäjä Samuli Sirviö.

Kahden päivän opetusohjelma pitää sisällään biisinkirjoitusta pienryhmissä, musiikkialaa käsitteleviä luentoja ja yksilöllistä sparrausta. Biisileiri järjestetään 10.-11.12. Lahden Hennalassa sijaitsevassa Apulandiassa.

Kimmo Kangas
kimmo.kangas@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat