Uutiset

Melkein puolet uuden Vain elämää -kauden tähdistä tulee Päijät-Hämeestä

Kuudennen Vain elämää -kauden artistit ovat vasemmalta oikealle: Nikke Ankara, Laura Voutilainen, Irina, Robin, Petra, Olli Lindholm ja Samu Haber. Kuva: Petri Aho

Nelonen on julkaissut kuudennen kauden Vain elämää -artistit, joiden joukossa Päijät-Häme on erittäin hyvin edustettuina. Espanjalaisessa linnassa nauhoitettaviin kuvauksiin suuntaavat maanantaina heinolalaiset Laura Voutilainen ja Irina sekä lahtelainen räppäri Nikke Ankara. Muut joukon tähdet ovat Robin, Petra, Olli Lindholm ja Samu Haber.

Vaikka kuvauspaikka on uusi, Vain elämää -artistit tutustuvat aiempien jaksojen tavoin toisiinsa, avaavat persoonaansa ja esittävät versioita toistensa kappaleista.

Ohjelman vastaava tuottaja Meira Noronen sanoo, että tähtiartistien joukosta löytyy pitkän linjan kansansuosikkeja ja tuoreempia tuttavuuksia eri musiikkigenreistä.

"Olen odottanut tätä kuin Linnan kutsua"

Olli Lindholm on innoissaan.

- Mä olen nyt sitten viimeinkin mukana. Tätä olen odottanut ties kuinka monta tuotantokautta. Ensimmäiseen mua pyydettiin, mutta ei antanut aikataulu periksi. Siitä lähtien olen odottanut tätä kuin Linnan juhliin kutsua.

Nikke Ankara: Olli tosi pelottava - tavallaan

Etukäteishaastattelussa Nikke Ankara tunnustaa hermoilevansa Olli Lindholmin kohtaamista.

- Tosi pelottava hahmo - tavallaan. Suomi-jyrä, kuumottava isähahmo. En tunne häntä yhtään, on vaikea sanoa, millainen hän on henkilönä. Katsotaan, miten käy!

Nikke Ankara kertoo löytäneensä Lauran kappaleista nopeasti omansa, Irinan veto puolestaan jännittää, koska hän laulaa vahvasti ja tunteella.

Laura: Nikellä on rankkaa juttua

Nikke Ankaran tarina puolestaan kosketti Laura Voutilaista.

- En tunne Nikkeä henkilökohtaisesti, tosi hieno päästä tutustumaan. Kuuntelin joitain Niken biisejä ja herkistyin heti. Siellä on rankkaa juttua. Se aivan väistämättä koskettaa.

Laura Voutilainen lähtee innoissaan Espanjaan ja kertoo, että hänen kappalevalinnoistaan on sydäntä lähellä muun muassa Irinan kappale.

Irina: Ollin tuotanto mulle ristiriitaisin

Irina kertoo, että hänellä on ristiriitainen suhtautuminen Olli Lindholmin tuotantoon ja tunnustaa, ettei ole kuunnellut paljon Yö-yhtyeen musiikkia.

- Rehellisyyden nimissä Ollin tuotanto oli mulle ristiriitaisin, mitä lähteä työstämään. Kun pääsin yli, että en tykkää siitä, niin siellä on tosi hienoja biisejä.

Robin tunnustaa jännittävänsä eniten Ollin kappaletta. Lauran tuotannosta hän löysi helposti biisin esitettäväksi.

Petra puolestaan jännittää eniten Irinan kappaleen vetämistä. Samu Haber taas tiesi heti, minkä Irinan kappaleen hän haluaa esittää.

- Olen soittanut sitä yksin hotellihuoneessa ympäri maailmaa vuosia.

Vain elämää alkaa Nelosella 21. huhtikuuta.

Marja-Liisa Aidantausta
marja-liisa.aidantausta@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat