Uutiset

K-Market Heinolantori haluaa olla keskustan kyläkauppa

Heinolan torin laidalla vietettiin torstaina uuden K-Market Heinolantorin avajaisia. Ämpäreitä ei ollut jaossa, mutta asiakkaiden jono venyi Savontie 5:n aulasta kadulle hyvissä ajoin ennen kaupan avautumista..

- Tämä on suuri, odotettu hetki, totesi yhdessä kauppias Mikko Hallikkaan kanssa avajaisnauhan leikannut kaupunginjohtaja Jussi Teittinen, joka näkee uuden kaupan tärkeänä koko keskustan elinvoimalle.

Savontie 5:n tontilla on pitkä K-kauppaperinne, joka katkesi toissa vuonna K-Market Ruokamestarin suljettua ovensa. Nyt kauppa on palannut entistä ehompana, uudella nimellä, uusin voimin ja uusituin tiloin.

Hallikas luonnehtii kauppaansa keskustan kyläkaupaksi: Tilat ovat inhimillisen kokoiset, mutta hyllyistä löytyy kaikki arjessa tarvittava mahdollisimman monille vauvasta vaariin.

Kauppiaan lisäksi seitsemän työntekijää työllistävän Heinolantorin vahvuuksia ovat Hallikkaan mukaan helppo ja nopea asiointi sekä tuotteiden tuoreus. Tarjolla on myös paljon lähiruokaa, luomua ja superfoodia. Salaattibaari tarjoaa purtavaa joka päivä, lämmin keittobaari maanantaista perjantaihin.

Lue lisää perjantain Itä-Hämeestä.

Ari Viuhko
ari.viuhko@itahame.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Tilaa IH Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 12,50 €) ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat