Uutiset

Gloria-kuoro esiintyy sunnuntaina satavuotiaan Suomen kunniaksi

Heinolan pitäjänkirkossa järjestetään sunnuntaina 19.3. konsertti Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Kello 18 alkaen pitäjänkirkossa esiintyy Gloria-kuoro ja Heinolan Musiikkiopiston orkesteri sekä solisteina Sirpa Juuti, Ursula Hynninen ja Kai Kirik.

Kuoron on harjoittanut konsertin johtaja Ari Niskanen ja orkesterin Eija Kananen. Konsertin suunnittelusta ja esiintyjien rekrytoinnista on vastannut Eira Pitkänen.

Tervehdyssanat lausuu Heinolan elinkeinojohtaja Heikki Mäkilä, päätössanat Heinolan seurakunnan kirkkoherra Simo-Pekka Rantala.

Konsertti uusitaan Hartolan kirkossa sunnuntaina 26.3. kello 18, jolloin solisteina ovat Sirpa Juuti, Ursula Hynninen, Pirjo Hepo-oja, Jukka Kärkkäinen,

Leo Niemelä ja Sami Tabell. Hartolassa tervehdyssanat lausuu Pirjo Hepo-oja, päätössanat kirkkoherra Jeremias Sankari.

Sysmän kirkossa konsertti esitetään sunnuntaina 2.4. kello 18. Solisteina Sysmässä esiintyvät Sirpa Juuti, Lea Luts, Ursula Hynninen, Jukka Kärkkäinen, Leo Niemelä ja Sami Tabell, kuorolaiseksi lupautunut myös kanttori Jaak Luts. Sysmän konsertin puheosuudet ovat vielä esittäjiä vailla.

Kuoron laulajat ovat Heinolasta, Hartolasta, Sysmästä, Kouvolasta ja Asikkalasta, orkesterin jäsenet Heinolasta ja Sysmästä. Hankkeen ovat mahdollistaneet Heinolan kulttuuritoimi ja Musiikkiopisto sekä Heinolan, Hartolan ja Sysmän seurakunnat.

Heini Kuusela
heini.kuusela@itahame.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat