Uutiset

Palkittu heinolalaisyrittäjä osakkaaksi ja töihin valtakunnalliseen korjaamoketjuun

Yrittäjä Tommi Vatén avasi viime vuonna toisen toimipisteensä Heinolan keskustaan vanhan paloaseman tiloihin. Kuva: Sami Lettojärvi

Iso autovauriokorjaamoyritys InCar, heinolalainen Auto Vatén oy ja A-katsastuksen omistama Harry Lampinen oy yhdistyvät.

Uusi InCar-ketju koostuu eri puolilla maata kaikkiaan 26 toimipisteestä, jotka erikoistuvat autojen vauriokorjauksiin, maalauksiin ja huoltoihin.

Uuden ketjun liikevaihto nousee 30 miljoonaan euroon ja sen palveluksessa on noin 190 henkeä. Henkilöstöt jatkavat nykyisissä tehtävissään.

Enemmistöomistajaksi tulee A-Katsastus Group, ja uusi yhtiö jatkaa toimintaansa konserniin kuuluvana itsenäisenä tytäryhtiönä.

InCarin perustajasta ja pääomistajasta Marko Jussilasta tulee uuden yhtiön toimitusjohtaja ja suurin henkilöomistaja 40 prosentin osuudella.

Auto Vaténin omistaja Tommi Vatén jatkaa InCar-ketjun palveluksessa operatiivisena johtajana, ja samalla hänestä tulee myös uuden yhtiön osakas 5 prosentin osuudella.

Tommi Vatén palkittiin vuonna 2012 vuoden nuorena yrittäjänä Päijät-Hämeessä.

A-katsastus kertoo tavoitteeksi kasvaa Suomen johtavaksi autokorjaamopalvelujen tuottajaksi yhdessä alan parhaiden yrittäjien kanssa.

- A-Katsastuksen rooli on olla ennen kaikkea InCarin riittävien resurssien varmistaja ja kasvun vauhdittaja, kommentoi yritysjärjestelyn taustaa A-Katsastus Groupin toimitusjohtaja Kari Kivikoski.

Kaupan loppuunsaattaminen edellyttää vielä Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) hyväksyntää. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

Kalle Puttonen
kalle.puttonen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat