Uutiset

Tacokisa starttaa huomenna, mukana Heinolan Pynnönen

Jesse Pynnönen (kuvassa keskellä) soi Heinolan osakilpailussa 45 tacoa 10 minuutissa. Kuva: Markku Brummer

Heinolalaislähtöinen Jesse Pynnönen astelee huomenna lavalle Yhdysvaltojen Kaliforniassa ja haastaa maailman kovimpia syömäreitä tacojen syömisessä. Suomen Gringo Bandito Taco Challenge -kilpailusta paikkansa Kalifornian Dana Pointissa käytävään tapahtumaan ansainnut Pynnönen on viimeisten viikkojen aikana keskittynyt ennen kaikkea syömisnopeuden hiomiseen sekä vatsalaukun venyttämiseen. Hän kertoo, että vatsalaukkua on pyritty venyttämään treeneissä äärimmilleen vedellä ja ruualla.

Tänään Pynnönen vieraili heti aamulla radiohaastattelussa Laguna Beachilla ja illalla edessä on TV-vierailu Los Angelesissa KTLA-kanavalla. Televisiossa Pynnönen vierailee maailman tummetuimman kilpasyöjän Takeru Kobayashin kanssa. Lauantaina ennen kisaa Pynnöstä haastattelevat muutamat alueen sanomalehdet. Kaiken kaikkiaan nämä mediat tavoittavat Los Angelesin alueella miljoonia ihmisiä.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa Suomessa järjestetty Gringo Bandito Taco Challenge järjestetään myös tänä vuonna. Karsintakisojen sarja käynnistyy Rovaniemeltä huhtikuun lopussa. Lukkoon on lyöty jo päivämäärät myös Raumalle, Varkauteen ja Heinolaan. Suomen finaali kisataan Chilifest -tapahtumassa Tampereella elokuun 20. päivä 2017.

Myös tämän vuoden Suomen finaalin voittaja lunastaa matkan ja osallistumisen seuraavaan Yhdysvalloissa järjestettävään Gringo Bandito Taco Challenge -kisaan.

Heini Kuusela
heini.kuusela@itahame.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat