Uutiset

S-ryhmän toimipisteiden Otto-automaatit korvataan Nosto-automaateilla

S-Market Heinoskan sekä Heinolan ja Kuortin ABC-asemien Otto-automaatit vaihtuvat Nosto-automaatteihin. Kuva: Sami Lettojärvi

S-ryhmä on käynnistänyt yhteistyön Nokas CMS oy:n kanssa käteisautomaattipalveluiden toteuttamiseksi Suomessa.

Tämä tarkoittaa, että S-ryhmän toimipisteissä nyt olevat Automatia Pankkiautomaatit oy:n Otto-automaatit vaihtuvat tulevaisuudessa Nokas CMS:n Nosto-automaatteihin.

Itä-Hämeen alueen 11 Otto-automaatista kolme sijaitsee nyt S-ryhmän toimipisteen yhteydessä: Heinolassa S-Market Heinoskassa sekä ABC-liikenneasemalla ja Pertunmaalla Kuortin ABC-liikenneasemalla.

- Niille paikoille, joissa on nyt Otto-automaatti, tulee varmuudella Nosto-automaatti, vahvistaa S-ryhmän taloudesta ja rahoituksesta vastaava johtaja, CFO Jari Annala.

Jos kysyntää riittää, voidaan automaatteja Annalan mukaan asentaa myös sellaisiin toimipisteisiin, joissa ei ole ollut Otto-automaattia aikaisemmin.

Uusien toimijoiden tulo käteisautomaattimarkkinoille on ollut mahdollista vuoden 2017 alusta.

- Asiakkaat ovat jo pitkään lähestyneet meitä automaattien määrän vähenemisen ja käteispalvelujen heikkenemisen takia. Kilpailun vapauduttua olemme aloittamassa yhteistyössä uutta käteisautomaattipalvelua, jonka avulla voimme varmistaa käteisautomaattipalvelujen saatavuuden kaikille asiakkaillemme, Annala sanoo.

Nosto-käteisautomaatit ovat kustannuksiltaan yhdenvertaisia muihin käteisautomaatteihin verrattuna. Kuluttajalle ei aiheudu lisäkuluja automaatin käytöstä, ja automaatit toimivat kaikkien pankkien korteilla.

Antti Kauppinen
antti.kauppinen@mediataloesa.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat