Uutiset

Maaseutumatkailupäivät ensi vuonna Asikkalaan, seminaarissa pohditaan uusia tuulia ja uudistumista

Päivien tavoitteena on muun muassa kehittää maaseutumatkailua ja luoda verkostoja. Kuva: Mirja Hussain

Asikkalassa järjestetään ensi vuonna valtakunnallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari. Seminaari järjestetään 20.-22.3. ja tapahtumaan odotetaan saapuvan yli 150 vierasta.

Maaseutumatkailupäivien teema on "Uudet tuulet ja uudistuminen". Tavoitteena on kehittää maaseutumatkailua, luoda verkostoja ja jakaa hyviä käytäntöjä.

- Matkailu maaseudulle saa entistä enemmän painoarvoa Suomeen suuntautuvan sekä kotimaan matkailun kasvussa. Vuosittainen kohtaamispaikka maaseutumatkailupäivillä antaa eri puolelta Suomea tuleville yrittäjille ja kehittäjille upean tilaisuuden löytää uusia ideoita ja kontakteja sekä saada ajankohtaistietoa matkailun trendeistä, asiantuntija Kimmo Aalto Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK:sta kertoo Lahti Regionin tiedotteessa.

Asikkala toivottaa valtakunnalliset maaseutumatkailupäivät lämpimästi tervetulleiksi kuntaan.

- Lupaamme pitää seminaarivieraistamme hyvän huolen ja uskomme, että positiivinen kuntakuva Asikkalasta jää vieraiden mieliin pitkäksi aikaa, Asikkalan kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka sanoo Lahti Regionin tiedotteessa.

Tapahtuman kohderyhmänä ovat matkailuorganisaatiot, seudulliset kehitysyhtiöt, matkailualan oppilaitokset ja maaseutumatkailun kehittäjäorganisaatiot sekä maaseutumatkailuyrittäjät eri puolelta Suomea.

Maaseutumatkailupäivät järjestetään ensimmäistä kertaa Päijät-Hämeessä, ja sitä koordinoi Lahti Region yhteistyössä seudun matkailutoimijoiden kanssa. Tapahtuma järjestetään 44. kerran.

Sohvi Auvinen
sohvi.auvinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme