Uutiset

Hartolan markkinoille kannattaa varata käteistä mukaan

Markkinakojut valtaavat Hartolan keskustan. Kuva: Markku Brummer

Kahdeksannetkymmenennet Hartolan markkinat pyörähtävät käyntiin tulevana lauantaina kello 8.00. Markkinat järjestetään Hartolan keskustassa ja paikalle odotetaan 30 000 markkinavierasta, sekä noin 500 myyjää. Klassikkotapahtumaan on normaaliin tapaansa vapaa pääsy.

Viikonlopun markkinatapahtumaa on tituleerattu Suomen suurimmaksi maalaismarkkinaksi ja markkinavieraita odotetaan tälläkin kertaa saapuvaksi sankoin joukoin. Myyjiä on tulossa tuttuun tyyliin noin 500 ja kävijöitä suurin piirtein 30 000. Myytäviä tuotteita on lähes jokaiseen lähtöön ja useat myyjät pitävät kojullaan varsinaista showta.

- Myyjien määrä on varmaan jotakuinkin sama kuin ennenkin. Kelit vaikuttavat hyvin paljon kävijämääriin ja tietysti myös myyjien tuloon, kun ollaan kuitenkin ulkona. Tarkkaa kävijämäärää on mahdotonta laskea varmaksi, mutta joskus laskettiin autojen määrästä suuntaa antava määrä ja se on 30 000. Sitä odotetaan tänäkin vuonna, markkinavastaava Markku Tuukkanen kertoo.

Monelle markkinakävijälle Hartolan markkinat ovat tuttuakin tutumpi ja tärkeä tapahtuma, mutta joukossa on varmasti uusia kävijöitä haistelemassa markkinahumua. Vinkit onnistuneeseen markkinapäivään ovat yksinkertaiset.

- Iloisella mielellä ja hyvällä asenteella mukaan vaan. Yksi asia on aiheuttanut närää kävijöiden keskuudessa ja se on käteisautomaattien vähäisyys. Eli kannattaa varata käteistä mukaan, että ei tarvitse jonottaa pitkiä aikoja fyysistä rahaa varten. Monessa markkinakojussa käy kortti, mutta käteistä on hyvä olla valmiina mukana, Tuukkanen ohjeistaa.

Lue lisää päivän lehdestä.

Nuutti Vihtilä
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat