Uutiset

Tytär puolustaa "paskamyrskyyn" joutunutta isäänsä: "Lapsillani on mahtava isoisä"

Alkuviikolla valtakunnallisiin otsikoihin nousseen sysmäläisvaltuutettu Jukka Nurmisen (sd.) tapauksen viimeisin käänne on hänen tyttärensä Anna Pajarin Facebookissa julkaisema, isäänsä puolustava kirjoitus.

Kaikki alkoi, kun kunnanvirastossa tilaajana työskentelevä Nurminen ampui värikkäästi alas kuntalaisen sähköpostitse lähettämät kehitysehdotukset. Sovintoon päästiin torstaina kun Nurminen, kunnanjohtaja Marketta Kitkiöjoki ja sähköpostin lähettänyt Jani Aalto kävivät asiat läpi kasvotusten kunnantalolla.

Nurmisen tytär kertoo seuranneensa surullisena viime päivien ”paskamyrskyä” liittyen kotikuntaansa Sysmään.

- En puolusta epäasiallista kielenkäyttöä koskaan. Haluan silti asettaa tapahtumat vastavaloon. Ihan yhtä vähän kuin toivon vaikkapa SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen tulevan muistetuksi vain sanavalinnasta ”synnytystalkoot” - ihan yhtä vähän toivon isäni tulevan muistetuksi vain viimeisimmistä virheistään.

- Isäni harkitsematon lausuma ei edusta kunnan yleistä mielipidettä. Se edustaa hetkeä, jolloin isältä paloivat hihat, Pajari kirjoittaa.

Hän muistuttaa kirjoituksessaan isänsä pitkästä työurasta terveydenhuoltoalalla. Tytär ylistää häntä myös isänä ja kasvattajana.

- Ihminen ei ole ikinä ainoastaan viimeisimmän virheensä mittainen, eikä häntä tulisi ainoastaan siitä muistaa. Ja mitä virheisiin tulee, lopulta ne ovat aika inhimillisiä, hän kirjoittaa.

Anna Pajari kertoo saaneensa itsekin osansa "paskamyrskystä" Hänelle on toivotettu lämpimästi muun muassa ”palamista ikuisessa helvetin tulessa”.

- Minä olen kahden lapsen äiti. Lapsillani on mahtava isoisä, hän päättää kirjoituksensa.

Anna Pajarin kirjoitus Facebookissa

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat