Uutiset

Heinolalaislähtöinen tositv-julkkis julkaisi laulun - suunnattu Leijonille ja koko kansalle

Jonne Sahanen on julkaissut uuden laulun. Kuva: Mirja Hussain

Temptation Island -tositv-sarjasta tutuksi tullut Jonne Sahanen on julkaissut laulun. Jääkiekkoon liittyvä Jäitä hattuun -laulu on tiedotteen mukaan suunnattu Leijonille ja koko kansalle. Sen on tarkoitus nostattaa kisatunnelmaa ensi vuoden olympialaisia varten.

Laulussa kerrotaan siitä, kuinka Suomi pelaa maajoukkuelätkää ja kuinka koko kansan pitäisi olla yhdessä joukkueen puolella ja samaa tiimiä. Sahanen toteaa tiedotteessa, että "ei itketä, jos tulee tappio, vaan seistään joukkueen takana loppuun asti ja uskotaan voittoon".

Sahanen sanoo lisäksi toivovansa, että Suomi voittaisi jälleen jääkiekon maailmanmestaruuden: "Tiedä vaikka pääsisin Leijonille laulamaan torilla".

Jäitä hattuun -laulun musiikkivideo on kuvattu Nokian jäähallilla. Yöaikaan kuvatun videon tekoon osallistui muun muassa kaksi paikallista jääkiekkojoukkuetta.

Jonne Sahanen on heinolalaislähtöinen artisti, joka on varttunut Heinolan kirkonkylällä. Temptation Island -ohjelmassa Sahanen viihdytti katsojia omilla fraaseillaan.

Katso Jäitä hattuun -video tästä.

Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat