Uutiset

Tältä näyttää Lidlin uusi ilme - remontti sulkee myymälät Lahden Launeella ja Heinolassa

Uusi ilme on valko-harmaa. Lidlin myymälät ovat kiinni päivän Lahdessa ja kaksi päivää Heinolassa remontin vuoksi.

Lidl aloitti lokakuussa myymälöidensä systemaattisen uudistamisen Suomessa. Myymälöiden värimaailmasta tulee valko-harmaa, osastojen järjestys muuttuu ja kalusteita uusitaan sekä opasteita parannetaan.

Päijät-Hämeessä ensimmäisinä remontoidaan Lahden Launeen ja Heinolan myymälät. Launeen Lidl on kiinni torstaina 4. tammikuuta. Heinolan Lidl on kiinni tiistain ja keskiviikon 16. - 17. tammikuuta. Muut Päijät-Hämeen Lidl-myymälät uudistetaan myöhemmin.

Lidl Suomen operatiivinen johtaja Nicholas Pennanen kertoo, että uudistuksessa on kuunneltu asiakkaiden toiveita.

- Tutkimme, missä järjestyksessä myymälää tyypillisesti kierretään ja mitkä ovat suosituimpia hyllyjä. Yhdistimme tämän datan asiakkaiden toiveisiin. Näin saimme suunniteltua järjestyksen, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla asiakasta, mutta myös parantaa henkilöstön työergonomiaa ja tehokkuutta, Pennanen kertoo.

Uudistuksessa muun muassa hedelmät ja vihannekset tuodaan sisäänkäynnin viereen, pakasteet siirtyvät myymälän reunoille ja kuivatavaroidenkin järjestys muuttuu. Muutokset tehdään lyhyessä ajassa.

- Pahoittelemme asiakkaillemme, ettemme voi palvella heitä normaalisti uudistusremontin aikaan. Samalla olemme kuitenkin innoissamme, että saamme ilmeeltään raikkaat ja entistä paremmin palvelevat myymälät, myyntipäällikkö Mikko Laanniemi sanoo.

Helmikuun loppuun mennessä yhteensä noin 40 Lidl-myymälää uudistuu ympäri Suomea. Seuraavina vuosina uudistetaan loput tällä hetkellä lähes 170 Lidl-myymälästä.
Minna Krupka
minna.krupka@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme