Uutiset

Pehkonen korvaa Sarkolan Heinolan kesäteatterissa

Iikka Forss ja Jari Pehkonen kesän 2015 Ulkomaalainen-komediassa. Kuva: Lauri Rotko

Heinolan kesäteatterin tulevan kesän Kunnon komedia -esityksen näyttelijäkaarti muuttuu. Sampo Sarkola ei aikataulullisista syistä johtuen pysty olemaan mukana kesän produktiossa. Rooliin on saatu tilalle näyttelijä Jari Pehkonen.

Pehkonen on nähty Heinolassa aiemmin kesän 2015 Ulkomaalainen-komediassa ja viime kesän Vadelmavenepakolaisessa.

Heinolan kesäteatterin esityskausi alkaa 14.6. ja jatkuu heinäkuun loppuun saakka.

Kesän lähestyessä myös lipunmyynti on vilkastumassa. Loppuvuodesta kesän ryhmämyynti kävi erityisen vilkkaana. Tuottaja Saija Jäppisen mukaan uusia ryhmäasiakkuuksia on solmittu viime vuotta vilkkaammin.

- Erityisesti Kaakkois-Suomesta tuntuu tulevan nyt aiempaa enemmän tiedusteluja. Toinen mielenkiintoinen huomio on, että ryhmäasiakkaiden ryhmäkoot tuntuvat olevan kasvussa, Jäppinen kertoo.

Kesän ryhmämyyntien osalta lähikuukaudet ovat vilkasta aikaa. Seuraavat myynnin kannalta merkittävät tapahtumat ovat ensi viikolla pidettävät Helsingin matkamessut, sekä helmikuussa järjestettävä Suoma-kiertue, joka on kotimaan ryhmämatkailun merkittävin vuosittainen tapahtuma.

- Kesäteatterin lisäksi ryhmille tarjotaan entistä enemmän kaupungista löytyviä palveluita ja tutustumiskohteita, Jäppinen toteaa.

Suosittelemme