Uutiset

Peliitoille kauden toinen kolmen pisteen kotivoitto

Jokipokien maalivahti Joonas Harald torjui Kalle Moision ohjauksen. Kuva: Tuomo Seppänen

Peliitat isännöi lauantai-illan Mestis-kierroksella Joensuun Jokipoikia voittoisasti. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset olivat yhtä lukuun ottamatta päättyneet illan isännän tappioksi. Viimeksi tammikuun lopulla Jokipojat nuiji Peliitat suurinumeroisesti. Lauantaina Peliitat oli pelissä mukana hyvällä asenteella ja ansaitsi täydet sarjapisteet. Lukemat Versowood-areenan valotaululla olivat pelin jälkeen 3-2(0-0,1-2,2-0).

Avauserä oli selkeästi isäntien. Peliitat työllisti Jokipoikien maalilla ahkeroivaa Joonas Haraldia huomattavasti enemmän kuin Jokipojat Sami Väliharjua. Torjuntaluvut merkittiin isännille 6-2. Peliitat loi muutamia maukkaita tekopaikkoja, mutta kuparinen oli vielä ehjä.

Peliitoille sattui toisen erän kuudennella minuutilla pieni virhe ja se poiki takaiskun. Ville Halonen särki Väliharjun nollan. Isäntien sitkeä yritys palkittiin lopulta erän viimeisellä minuutilla, kun Ville-Matti Koponen laukoi B-pisteen kaarelta tasoituksen ajassa 39:48. Ilo jäi kuitenkin lyhyeksi, sillä Jokipojat teki johto-osuman, todellisen pukukoppimaalin erän viimeisellä sekunnilla.

Päätöserä vanheni muutaman sekunnin päälle neljä minuuttia kun Samuli Rahikainen sai kiekon B-pisteen takakaarelle ja pyssytti tasoituksen. Peliittojen toisen syötteli Markus Neva-Aho ja Eetu Elo. Peliitat jatkoi hyvää hyökkäystyöskentelyään. Isännille tarjottiin johtomaalipaikkaa kun Henri Ruotsalainen kaadettiin rankkarin arvoisesti. Yritys oli hyvä, mutta Harald torjui. Peli huipentui viimeisellä minuutille ja Salonen laukoi voittomaalin pienestä kulmasta ajassa 59:15.

Peliittojen seuraava esiintyminen tapahtuu myös kotihallissa. Tulevan viikon keskiviikkona Versowood-areenan kaukalon toiseen päätyyn luistelee sarjakärki KeuPa.

Tuomo Seppänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat