Uutiset

Opiskelijoiden rohkea pop-up-ravintola: Kaskelan keittiössä testataan vegaaniviikkoa

Juures- ja linssipyttipannu, kasviskormaa ja uuniperunaa eri täytteillä. Muun muassa tällaisia ruokia on tarjolla ensi viikolla Suomen Urheiluopiston Kaskela-ravintolassa, kun siellä kokeillaan kahden opiskelijan ideoimaa vegaaniviikkoa.

Keittiöhenkilökunnan hyvästä asenteesta huolimatta Mari Nissen ja Taina Nokelainen kertovat törmänneensä vegaaniviikkoa suunnitellessaan myös ennakkoluuloihin. Yleisin niistä liittyy epäilyihin vegaanisen ruokavalion ravintoainearvoista.

Nissen ja Nokelainen painottavat, ettei viikon aikana paasata ja ruokaa tehdään maku edellä.

Aiheesta lisää lauantain Itä-Hämeessä.

Chiméne Bavard

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa IH Verkko Plus 8 viikkoa
vain 2 € / viikko!

(norm. 12,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Suosittelemme

Luetuimmat