Uutiset

Opiskelijoiden rohkea pop-up-ravintola: Kaskelan keittiössä testataan vegaaniviikkoa

Juures- ja linssipyttipannu, kasviskormaa ja uuniperunaa eri täytteillä. Muun muassa tällaisia ruokia on tarjolla ensi viikolla Suomen Urheiluopiston Kaskela-ravintolassa, kun siellä kokeillaan kahden opiskelijan ideoimaa vegaaniviikkoa.

Keittiöhenkilökunnan hyvästä asenteesta huolimatta Mari Nissen ja Taina Nokelainen kertovat törmänneensä vegaaniviikkoa suunnitellessaan myös ennakkoluuloihin. Yleisin niistä liittyy epäilyihin vegaanisen ruokavalion ravintoainearvoista.

Nissen ja Nokelainen painottavat, ettei viikon aikana paasata ja ruokaa tehdään maku edellä.

Aiheesta lisää lauantain Itä-Hämeessä.

Chiméne Bavard
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat