Uutiset

Stora Enson 90:een Päijät-Hämeen kesätyöpaikkaan saapui yli 2 200 hakemusta

Stora Enson kesätyöntekijät työskentelevät esimerkiksi tuotannon prosessityöntekijöinä tai esimiestehtävissä, logistiikan tehtävissä, laboratoriossa, myynnissä, puunhankinnassa ja kunnossapidossa. Kuva: Pirjo Kamppila

Stora Enson yksiköt eri puolilla Suomea hakivat kesäksi 2018 yhteensä 1 000 kesätyöntekijää, joista 90 kesätyöpaikkaa sijaitsee Päijät-Hämeessä.

Kesätyöpaikkoihin tuli hakuajan loppuun mennessä yhteensä 13 500 hakemusta, joista 2 260 koskivat Päijät-Hämeen alueen kesätyöpaikkoja.

– Olemme iloisia, että kesätyö biotalouden parissa kiinnostaa nuoria. Stora Enso on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, ja haluamme olla työuraansa aloitteleville nuorille turvallinen, mukava ja reilu työpaikka, sanoo Stora Enson Suomen henkilöstöjohtaja Tero Pesu.

Lue myös: Kesätyösetelit jakoon – työnantajan palkkauskulut pienenevät 300 euroa
 

Stora Enson vuoden 2018 kesätyöpaikat olivat haettavissa tammi-helmikuussa ja työt sijoittuvat pääasiassa touko- ja elokuun väliselle ajalle.

Valinnat pyritään tekemään mahdollisimman pian haun päätyttyä ja kaikkiin hakijoihin tullaan olemaan yhteydessä.

Tyypillisimmin kesätyöntekijät työskentelevät tuotannon prosessityöntekijöinä tai esimiestehtävissä, logistiikan tehtävissä, laboratoriossa, myynnissä, puunhankinnassa ja kunnossapidossa.

– Kesätyöntekijät ovat meille tärkeitä myös tulevaisuuden työntekijöinä. Voimakkaasti uusiutuvien materiaalien tuotantoon suuntautuvana yhtiönä tulemme jatkossa tarvitsemaan monipuolisesti erilaisten alojen osaajia, Pesu sanoo.

Stora Ensolla on Suomessa noin 6 700 työntekijää ja tuotantoa 12 paikkakunnalla. Maailmanlaajuisesti yhtiöllä on 26 000 työntekijää ja toimintaa yli 30 maassa.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat