Uutiset

Toni Wirtanen paljastaa Apulannan epäonnisen keikan Aku Ankassa - hollolalaismuusikko tekee samalla Ankka-historiaa

Toni Wirtanen eli Tomi Wattinen on esillä myös tällä viikolla julkaistussa Aku Ankassa.

Muusikko Toni Wirtasesta tulee ensimmäinen suomalainen, jonka kömmähdyksistä on kirjoitettu kokonainen Aku Ankka -tarina. Apulanta-yhtyeestä tunnetuksi tulleen Wirtasen tarina kerrotaan Aku Ankassa, joka ilmestyy 25. huhtikuuta.

Tarinassa kerrotaan, kuinka Apulanta oli keikalla ”suomalaisessa humppaladossa”, kun lava yhtäkkiä pimeni ja äänet katosivat.

– Viihdytettiin yleisöä pantomiimilla, kunnes järjestyksenvalvoja tuli kertomaan, että talon sähkökaappi on tulessa. Kun hommat kyykkäävät pahasti, ne ovat selviytymistarinoita, jotka kasvattavat meitä ihmisinä ja ankkoina, suureksi Aku Ankka -faniksi luonnehdittu Wirtanen kertoo tiedotteessa.

Lue myös: Apulanta julkaisee uutta musiikkia 2,5 vuoden tauon jälkeen
 

Yhtyeen kokema kommellus liittyy Aku Ankan kuluvan vuoden teemaan, epäonneen. Wirtasen lisäksi muutkin suomalaiset julkkikset kertovat mokistaan tai epäonnistumisistaan Aku Ankoissa vuoden aikana.

Toni Wirtanen – tai pitäisikö oikeastaan sanoa tässä yhteydessä Tomi Wattinen – on esillä myös keskiviikkona 4. huhtikuuta julkaistavassa Aku Ankassa. Voice of Finland -tv-ohjelman perjantaina alkavien suorien lähetysten kynnyksellä Aku Ankan kansikuvana ja tarinana on laulukisa Ankkalinnan ääni. Tuomareina siinä ovat Molli Plimplom, Tomi Wattinen, Punarima ja Ynnä Muu.

Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat