Uutiset

Sysmäläinen äiti ja varaäiti saa tunnustuksen presidentiltä äitienpäivänä

Pirjo Nurminen saa Valkoisen Ruusun Ritarikunnan I luokan mitalin kultaristein.

Sysmäläinen yrittäjä Pirjo Nurminen saa tunnustuksen ansioistaan kasvattajana Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämässä valtakunnallisessa äitienpäiväjuhlassa 13. toukokuuta.

Juhlassa kaikkiaan 30 kasvattajana ansioitunutta äitiä saa Valkoisen Ruusun Ritarikunnan I luokan mitalin kultaristein. Ansiomerkit jakaa äideille tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

58-vuotias sysmäläinen Pirjo Nurminen (o.s. Lindholm) on saanut kuusi lasta, kahdeksan lastenlasta ja neljä lapsenlapsipuolta. Oman perheensä hoitamisen lisäksi Nurminen on toiminut 17 lapsen tukiperheenä. Tällä hetkellä tukilapsia on 11.

Nurminen on huomioinut Mannerheimin Lastensuojelun liiton tiedotteen mukaan jokaisen lapsen yksilölliset tarpeet ja huolehtinut heistä joustavasti pidempiäkin aikoja. Hänen kerrotaan olevan lämmin äiti ja erinomainen varaäiti, joka on huomioinut jokaisen oman ja tukilapsen yksilölliset tarpeet.

Tarmokkaaksi ja sydämelliseksi kuvailtu Nurminen on hoitanut myös mummoaan kotonaan, ja nykyään hän huolehtii omien vanhempiensa asioista.

Nykyisin Pirjo Nurminen toimii yrittäjänä. Hän harjoittaa vuokraustoimintaa ja perhetyötä.

Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat