Uutiset

Pienpainotalo Vidois vahvistaa asemaa Heinolassa

Helsingistä vuonna 2005 Heinolaan muuttanut digipaino TKP Print vahvistaa toimintaansa. Yritys työllistää kaikkiaan 14 henkilöä, joista neljä työskentelee jo pysyvästi Heinolassa TKP Vidoisin toimipisteessä.

Vahva sija markkinoilla selittyy pienpainotöiden ohella muun muassa erikoistumisesta kansallisten gallupkyselyjen toteuttamiseen.

– Uskon, että asemamme gallupmarkkinoilla johtuu siitä, että voimme toteuttaa kyselyt avaimet käteen -periaatteella, sanoo toimitusjohtaja Teppo Lehtinen.

Painotalo ei hoida ainoastaan gallup-lomakkeiden ja -kirjeiden painamista, kuten on perinteisesti toimittu, vaan kyse on osin tietojenkäsittelyn ulkoistuksesta.

– Hoidamme taiton, painatuksen, postituksen kyselyyn osallistujille, aineiston palautuksen sekä lopulta aineiston skannauksen digitaalisen muotoon. Gallupin tilaajalle toimitamme digitaalisen datan, joka on heti hyödynnettävissä.

Yritys on saanut asiakkaikseen muun muassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä TNS Kantarin (ent. TNS-gallup).

Terveellistä sparrausta yritykselle tuottaa kilpailu verkkopainotalojen kanssa.

– Esimerkiksi käyntikorttien osalta emme pysty vastaamaan verkkofirmojen tarjouksiin. Sen sijaan asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioimisessa olemme vahvoilla, Lehtinen miettii.

Yritys on toiminut vuodesta 1987 lähtien Helsingin seudulla Tikkurilan kopiopalvelu -nimellä. Heinolan yksikkö perustettiin vuona 2005 Hevossaareen ja on toiminut nimellä Vidois oy.

Yritysten yhdistyttyä toimintaa jatketaan vanhoilla toiminimillä.

Yrityksen perustaja Risto Lehtinen on kotoisin Heinolasta ja tuntee Päijät-Hämeen markkinat hyvin.

Vidois toteutti osoitekantakutsun tuhannelle yrittäjälle Heinolassa, Sysmässä, Hartolassa sekä Asikkalassa.

– Saimme perjantaina vajaat sata asiakasta tutustumaan firmaan jo toistamiseen, toteaa yksikön vetäjä Mika Salonen.

Esa Arvekari
esa.arvekari@itahame.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Tilaa IH Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 12,50 €) ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat