Uutiset

Apulanta sisusti kaksi huonetta Asuntomessuille

Sipe Santapukin suunnittelemaan lastenhuoneeseen piti saada kissa. Kuva: Johanna Lehtinen // By Johanna L

Apulannan kaksikko Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen ovat mukana yhden talon suunnittelussa tämän vuoden Asuntomessuilla. Santapukki valitsi suunniteltavakseen perheen toisen tyttären makuuhuoneen ja Wirtanen sisusti olohuoneen yhteydessä olevan kirjaston. Kohde on nelihenkisen perheen omakotitalo.

– Tämän projektin miellyttävä haaste oli päästä toteuttamaan vaihteeksi muiden toiveita. Esimerkiksi lastenhuoneen tulevalle asukkaalle oli tärkeää, että sieltä löytyy kissa. Toisten kotia sisustaessa ei voi sooloilla, vaan asunnon pitää olla sellainen raami, jonka kyseiset asukkaat kokevat omalle elämälleen sopivaksi, Santapukki kertoo tiedotteessa.

Apulannan muusikoilla on aiemminkin ollut erilaisia rakennushankkeita. Lähtökohdat poikkesivat omista projekteista messutaloa suunnitellessa.

– Erona tällä kertaa oli, että omissa hankkeissa mennään aina omien mieltymysten ja visioiden mukaan. Messutalon sisustuksessa tuli tehtyä rohkeampia ratkaisuja kuin itselle valitsisi, koska se oli asukkaiden toive, Santapukki sanoo.

Kohde on suunniteltu yhteistyössä S-ryhmän kanssa, joka on ensimmäistä kertaa mukana Asuntomessuilla näytteilleasettajana. Talon näytteilleasettajana ovat Kodin Terra ja Prisma, joiden sisustusvalikoimat on vastikään uudistettu.

Asuntomessut alkavat tämän viikon perjantaina 6.7. Porissa.

Roosa Pöyhtäri
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat