Uutiset

Heinolassa aloitti thairavintola, auki "sopivasti, katsotaan onko tarvetta muuttaa"

Heinolassa aukesi alkuviikosta uusi ruokapaikka, Heinolan thairavintola. Ravintolaa pyörittää Thaimaasta kotoisin oleva, Suomessa kolme vuotta asunut Duangjai Karhu. Ravintola on auki arkisin ja lauantaisin kello kuuteen asti illalla. Ne ovat Duangjai Karhun puolison Pasi Karhun arvion mukaan Heinolassa sopivat aukioloajat.

– Katsotaan sitten tilanteen mukaan, onko aukioloaikoja tarpeen muuttaa, Pasi Karhu pohtii.

Kahvila Pomeranssin entisiin tiloihin ei juuri remonttia tarvinnut tehdä, sillä paikka oli hyvässä kunnossa ja ravintolatoimintaan sopiva varustus olemassa ennestään.

Vuokrasopimus tehtiin elokuun lopulla ja parin kuukauden aikana asiat hiottiin kuntoon. Istumapaikkoja ravintolaan mahtuu parisenkymmentä.

Duangjai Karhulla on alalta aiempaa kokemusta, sillä hän piti Thaimaassa asuessaan kahvilaa Bangkokissa.

Heinolan thairavintola on Pasi Karhun mukaan saanut hyvän vastaanoton. Thaimaalainen ruoka on monille tuttua ja raaka-aineetkin löytyvät helposti tukusta.

– Ihan mukavasti täällä on väkeä käynyt, vaikka paikka ei ole ollut montaa päivää auki, Pasi Karhu kertoo.

Työmaalle Duangjai Karhu saapuu pari-kolme tuntia ennen avaamista, ja sulkemisajan jälkeen menee vielä tovi valmistellessa paikat kuntoon seuraavaa päivää varten. Alkuvaiheessa Karhulla onkin toinen henkilö apuna ravintolassa puolipäiväisesti.

Heini Kuusela
heini.kuusela@itahame.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat