Uutiset

Kaksi miestä vapautettiin Leivonmäen henkirikoksesta, kolmas vangittu myöntänyt teon

Leivonmäen henkirikosta tutkitaan murhana tekotapaan liittyvän erityisen raakuuden tai julmuuden perusteella. Kuva: Anssi Hietamaa

Joutsan Leivonmäellä lokakuussa tapahtuneesta henkirikoksesta vangittuna olleet 26- ja 37-vuotiaat joutsalaismiehet on vapautettu tiistaina. Esitutkinnan perusteella heitä ei enää epäillä todennäköisin syin 35-vuotiaan paikkakuntalaismiehen murhasta.

Vapautettuja epäillään edelleen muista, muun muassa surmaamisen jälkeen tapahtuneista rikoksista, joista heitä ei ole vangittu.

Vangittuna oleva 24-vuotias mies on esitutkinnassa myöntänyt surmanneensa uhrin. Henkirikosta tutkitaan murhana tekotapaan liittyvän erityisen raakuuden tai julmuuden perusteella. Henkirikos on tehty muun muassa teräasetta käyttäen.

Poliisi otti 24-, 26- ja 37-vuotiaat joutsalaismiehet kiinni 18. lokakuuta Pertunmaalta, jonne uhri oli kuljetettu pakettiautolla. Esitutkinnan perusteella rikoksesta epäillyillä oli tarkoituksena hävittää uhrin ruumis.

Esitutkinta on edelleen osittain kesken. Syytteen nostamisen määräaika on 22. tammikuuta. Poliisi kiittää tapahtumista saaduista havainnoista.

Anna-Kaisa Kallio
anna-kaisa.kallio@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat