Uutiset

Sotsijopo kiertää Päijänteen ympäri

Sotsijopon matkaa Päijänteen ympäri voi seurata verkossa. Kuva: Sotsijopo.fi

Sotsijopo lähtee kolmannelle pitkälle ajolenkilleen, kun vapaaehtoiset polkijat pyöräilevät Päijänteen ympäri myötä ja vastapäivään. Tänä viikonloppuna poljettava reitti on yhteensä noin 520 kilometriä ja pyörä pysyy liikkeessä taukoamatta.

Sotsijopo oli jääkiekkoilija Olli Määtän nimikkopyörä Sotšin olympialaisissa. Aikaisemmissa tempauksissa sotsijopolla on matkattu jo 2000 kilometriä. Vuonna 2014 sotsijopolla poljettiin Lastensairaalan hyväksi olympiahengessä Pallakselta Helsinkiin. Vuonna 2016 jopo matkasi Suomen laidasta laitaan.

Jopon reaaliaikainen sijainti on nähtävissä sotsijopo.fi-verkkosivustolla. Jopon matkaa voi seurata verkossa ja somessa. Pyörä jättää jälkeensä yllätyksiä menossa mukana olevilta sponsoreilta. Vihjeitä yllätyspalkintojen sijainnista löytyy Sotsijopon somekanavista Instagramista ja Twitteristä.

https://www.instagram.com/sotsijopo/
https://twitter.com/Sotsijopo

Sotsijopon matka alkaa perjantaina 7.6. klo 20.00 Korpilahden satamasta Höyry Gallerian vierestä, mistä pyörä lähtee kiertämään Päijännettä myötäpäivään.

Lauantaina 8.6. noin klo 12.00 pidetään huoltotauko Korpilahdella, missä pyörä käännetään ympäri ja matka jatkuu Päijännettä vastapäivään.

Sunnuntaina 9.6. sotsijopo saapuu Jyväskylään noin klo 9.00. Maali sijaitsee Aren aukiolla.

Heidi Salminen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat