Uutiset

Ely-keskus kerää lisätietoa Heinolan pohjavesialueista, luokituksiin ja muutoksiin voi tutustua elokuun puoliväliin asti

Pohjavesialueet on vuodesta 2015 asti luokiteltu 1-luokkaan, 2-luokkaan sekä E-luokkaan. Arkistokuva. Kuva: Pirjo Kamppila

Heinolassa ja Lahdessa on nähtävillä Hämeen ely-keskuksen koostamat, Heinolan pohjavesialueita koskevat tarkistetut luokitukset ja rajaukset. Tarkistetuissa luokituksissa ja rajauksissa esitellään esimerkiksi tiettyjen Heinolan pohjavesialueiden nimien muuttamista sekä luokitteluluokkiin tai alueiden rajauksiin tehtyjä muutoksia.

Kuulutus muutoksista on nähtävillä Heinolan kaupungin julkisten kuulutusten ilmoitustaululla Heinolan kaupungintalolla sekä Hämeen ely-keskuksen ilmoitustaululla Lahdessa osoitteessa Kirkkokatu 12. Tämän lisäksi kuulutus on myös nähtävillä ely-keskuksen verkkosivuilla.

Kuulutus pidetään nähtävillä perjantaihin 16. elokuuta asti. Tänä aikana asukkailla on mahdollisuus toimittaa ely-keskukselle luokituksiin ja rajauksiin liittyvää lisätietoa. Tarkemmat ohjeet tietojen toimittamiseen löydät täältä.

Sohvi Auvinen
sohvi.auvinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat