Uutiset

Huumekuskin auto kääntyi katolleen Nelostiellä Heinolassa - kolme sairaalaan

Jyväskylän suunnasta kohti etelää matkalla ollut henkilöauto päätyi perjantain vastaisena yönä katolleen Heinolan Lusissa.

Hätäkeskus ilmoitti onnettomuudesta poliisille aamukolmen aikaan. Tapahtumapaikalla selvisi, että 18-vuotias mies oli lähtenyt autolla Jyväskylästä kyydissään kaksi alle 18-vuotiasta tyttöä. Mies oli ajanut Nelostietä etelään ja ryhmittynyt Heinolassa valtatie 5:lle johtavaan ramppiin.

Nuorukaisen auto oli ajautunut kulkusuunnassa vasemmalle liittymäkaistojen keskialueen yli pohjoisen suuntaan kulkevien puolelle ja kääntynyt katolleen.

Auto vaurioitui kauttaaltaan ulosajossa. Kuljettaja ja matkustajat vietiin sairaalaan tarkistuksiin.

Kortiton kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Autossa oli nastarenkaat ja se oli poistettu liikenteestä.

Hämeen poliisi tutkii tapausta törkeänä rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennerikkomuksena.

Kari Anttinen
kari.anttinen@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista Heinolan Citymarketin tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa IH VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sekä ESS.fi -verkkopalvelun maksulliset sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat