Uutiset

Poliisi: Nelostiellä Lusissa sattuneesta vakavasta onnettomuudesta epäillään kortitonta kuljettajaa - 10 joutui sairaalaan

Lusin onnettomuus oli raju. Sen seurauksena vietiin kymmenen loukkaantunutta sairaalaan. Kuva: Hämeen poliisi

Nelostiellä Heinolan Lusissa torstaina sattuneen vakavan liikenneonnettomuuden aiheuttajaksi epäillään ajokortitonta sysmäläismiestä, kertoo Hämeen poliisi.

Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja ajo-oikeudetta ajamisesta. Hän on poliisin mukaan kärynnyt kortitta ajosta aiemminkin.

Onnettomuus sattui illalla puoli seitsemän aikaan Makkaramäen suoralla. Osallisena oli kolme henkilöautoa.

Onnettomuus sattui, kun pohjoisen suuntaan menossa olleista henkilöautoista yksi hidasti kääntyäkseen oikealle Palajärventielle. Takana tulleet henkilöautot joutuivat jarruttamaan välttääkseen törmäyksen. Yksi autoista osui edellä menevän auton takakulmaan ja ajautui vastaantulevien kaistalle törmäten pohjoisen suunnasta tulleen henkilöauton keulaan.

Kymmenen loukkaantunutta vietiin onnettomuuspaikalta sairaalaan. Puolella heistä oli poliisin mukaan vähemmän vakavia, puolella vakavampia vammoja. Perjantain tiedon mukaan ainakin kahdella henkilöllä oli leikkaushoitoa vaatineita vammoja, mutta ei hengenvaaraa.

Pahiten loukkaantuneet olivat epäillyn sysmäläismiehen kyydissä olleita matkustajia.

Tapahtumapaikalla on satasen nopeusrajoitus. Onnettomuus tapahtui päivänvalossa ja tienpinta oli poliisin mukaan onnettomuushetkellä paljas ja kuiva.

Ajoneuvot vaurioituivat pahoin.

Kari Anttinen
kari.anttinen@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat