Uutiset

Sysmän Säästöpankki sulkee Hartolan konttorinsa

Sysmän Säästöpankki on päättänyt sulkea Hartolan konttorinsa 1. lokakuuta. Säästöpankin palvelut keskitetään Sysmän ja Joutsan konttoreihin.

Hartolan konttorin sulkeminen ei vaikuta pankin vakinaisen henkilöstön työsuhteiden pysyvyyteen, koska palveluita Sysmässä ja Joutsassa vahvistetaan. Säästöpankin tilat Hartolassa ovat myytävänä.

Hartolan konttorin sulkeminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä, ja asiakkaiden tili- ja lainanumerot säilyvät ennallaan.

Sysmän Säästöpankin toimitusjohtaja Ilkka Ahonen perustelee tiedotteessa konttorin sulkemista sillä, että pankkiala käy parhaillaan läpi suurta murrosvaihetta ja asiakaskäyttäytymisen muutokset ohjaavat tekemistä.

– Perinteisten konttoreiden merkitys on vähentynyt samalla, kun henkilökohtaisten neuvotteluiden merkitys on lisääntynyt. Turvatakseen jatkossakin parhaat mahdolliset henkilökohtaiset asiantuntijapalvelut on Sysmän Säästöpankki tehnyt päätöksen Hartolan konttorin sulkemisesta keskittääkseen palvelunsa Sysmän ja Joutsan konttoreihin, Ahonen kertoo.

Leo Autere
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme