Uutiset

Ilmasotakoulu järjestää valatilaisuuden ensi kesänä Joutsassa

Ilmavoimien valatilaisuus järjestetään ensi kesänä Joutsassa. Kuvassa ilmavoimat harjoittelemassa Heinolan Lusissa vuonna 2016. Kuva: Sami Lettojärvi

Joutsassa järjestetään ensi kesänä Ilmasotakoulun valatilaisuus ja Keski-Suomen maanpuolustusjuhla. Tilaisuus on esitetty järjestettävän 15. elokuuta.

Maanpuolustusjuhla alkaa lipunnostolla ja seppeleiden laskulla. Sotilasvalan jälkeen vuorossa ovat ohimarssi, puistokonsertti ja kalustonäyttely.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Jyväskylän Tikkakoskella toimiva Ilmasotakoulu, puolustusvoimien Keski-Suomen aluetoimisto ja Joutsan kunta.

Kunta valmistautuu valatilaisuuden ja maanpuolustusjuhlan järjestämiseen muun muassa kunnostamalla urheilukentän katsomoalueen. Ensi vuoden budjettiin on varattu katsomon parantamiseen 24 000 euron määräraha.

Tilaisuuden järjestämisestä ei ole vielä tiedotettu laajamittaisesti, koska päivämäärä ei ole vielä täysin varmistunut. Päätökseen tilaisuuden ajankohdasta vaikuttavat muun muassa muut päällekkäiset tapahtumat.

Anna Onali-Ovaska
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Suosittelemme