Uutiset

Coca-Colan suosittu joulurekka voi pysähtyä Heinolassa – erikoinen äänestys ratkaisee

Coca-Colaa markkinoiva Joulurekka kävi viime vuonna muun muassa Lahdessa. Kuva: Katja Luoma

Viime vuonna suuren suosion saanut Coca-Colan joulurekka kiertää Suomea tänäkin vuonna. Tänä vuonna rekka ei pysähdy Lahdessa kuten viime vuonna, mutta yksi pysähtymispaikoista voi olla Heinola.

Heinola on mukana Coca-Colan äänestyksessä, jossa valitaan yksi rekan kiertuepaikkakunnista. Äänestyksessä ovat ehdolla Heinolan lisäksi Forssa, Mikkeli, Nokia ja Pori.

Äänestys on erikoinen, sillä se käydään Spotifyssa. Coca-Cola on luonut musiikin suoratoistopalveluun omat soittolistansa, joiden kuuntelemiskerrat ratkaisevat voittajan. Voittajakaupunki on se, jonka soittolistaa kuunnellaan eniten.

Spotifyn soittolistaäänestys on käynnissä 18.11.–1.12. Listan musiikkia näyttää pääsevän kuuntelemaan jo nyt. Coca-Colan tiedotteessa soittolistan kerrotaan sisältävän joulumusiikkia. Listalla on mukana 72 kappaletta, sekä suomalaisia että ulkomaisia lauluja.

Voittajapaikkakunta julkistetaan 2. joulukuuta. Coca-Colan joulurekka pysähtyy voittaneella paikkakunnalla 18. joulukuuta.

Coca-Colan joulurekka sai viime vuonna suosion, joka yllätti tiedotteen mukaan kiertueen järjestäjätkin. Rekan vierailu aiheutti muun muassa ruuhkia kiertuepaikkakunnilla.

Tänä vuonna Coca-Colan joulurekka kiertää Suomea 7.–21. joulukuuta. Kiertue pysähtyy yleisön valitseman paikkakunnan lisäksi Vantaalla, Kouvolassa, Joensuussa, Tuurissa, Seinäjoella, Turussa, Kirkkonummella, Äänekoskella ja Maarianhaminassa.

Tapahtumissa voi otattaa itsestään valokuvan joulurekan kanssa ja niissä jaetaan ilmaisia juomia.

Lue myös: Villasukat ja neulominen ovat nyt pinnalla – neulomisen on tutkittu vähentävän stressiä, kipuja ja masennusta
Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme