Itä-Häme

Lahtelainen puutarha valittiin vuoden puutarha-alan parhaaksi työpaikaksi

Yksi Kaijansinkon puutarhan yrittäjistä, Sari Kaijansinkko. Kuva: Sami Kuusivirta

Lahden Mäkelässä sijaitseva Kaijansinkon puutarha on valittu puutarha-alan parhaaksi työpaikaksi tänä vuonna. Palkinnon myönsi puutarha-alan ammattilehti Puutarha&kauppa. Palkinto jaettiin ensimmäistä kertaa. Se myönnettiin Lepaa2017-näyttelyn yhteydessä Hattulassa perjantaina.

Kaijansinkon puutarhan yrittäjinä toimivat Marko, Sari ja Kalle Kaijansinkko. Puutarha on perustettu vuonna 1977, ja se työllistää kaudesta riippuen noin 12 ihmistä omistajaperheen lisäksi.

- Mahtava fiilis! On ollut hienoa seurata työntekijöidemme yhteenhitsaantumista vuosien varrella, kertovat Sari ja Marko Kaijansinkko voittotunnelmistaan tiedotteessa.

- Me uskomme omiin vahvuuksiimme, joita ovat esimerkiksi kasvien oma tuotanto, amppelikasvien monipuolinen valikoima sekä uutuuksien rohkea kokeilu, unohtamatta neuvontaa ja palvelua kaiken tasoisille harrastajille, Marko Kaijansinkko jatkaa.

Kaijansinkon puutarhalla viljellään kesäkukkien, mausteyrttien ja vihannesten taimia sekä kukkivia ruukku- ja amppelikasveja. Tällä hetkellä kasvihuoneita on kahdeksan.

Kasvit myydään kuluttajille suoraan puutarhalta Mäkelästä sekä Heinolassa sijaitsevasta myyntipaikasta.

Lue Etelä-Suomen Sanomien aiemmin tänä kesänä kirjoitettu juttu Kaijansinkon puutarhasta tästä.

Mimmi Pitkänen
mimmi.pitkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset käsiksi Itä-Hämeen maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Luetuimmat