Millainen toimittaja sinä olisit? Tee testi ja voita vuoden lehdet!

Luotettavuus on arvo, jota vaalimme. Tutkittu ja luotettava tieto on vastuullista journalismia. Meiltä saat lukijana aina oikeaa tietoa. Arvoja ei arvota.

Mainos | Tee alla oleva toimittajatesti, jätä yhteystietosi ja osallistut arvontaan. Tarkemmat arvontasäännöt löydät täältä >>

Näin sinäkin voit olla vastuullinen lukija:

Tutustu oikeuksiisi

Sinulla on oikeus saada riippumatonta, puhtaasti journalistisin perustein tuotettua tietoa. Tutustu oikeuksiisi esimerkiksi osoitteessa vastuullistajournalismia.fi.

Vaadi oikaisua

Mikäli huomaat meidän tehneen virheen, ilmoita meille, jotta voimme oikaista sen. Oikaisupyynnön tai muuta palautetta voit lähettää esimerkiksi tämän linkin kautta.

Jos haluat jakaa juttumme, tee se oikein

Lehtijutut ovat tekijänoikeudellista materiaalia. Jutun jakaminen verkkosivuilla tai sosiaalisessa mediassa lähipiirin ulkopuolelle edellyttää lupaa alkuperäiseltä julkaisijalta. Jos haluat jakaa lehtemme juttuja, teethän sen käyttämällä tarjoamiamme jakopainikkeita tai lähettämällä jutusta linkin, joka ohjaa lukijat verkkopalveluumme.

Estä väärää tietoa leviämästä

Älä levitä väärää tietoa eteenpäin. Jos epäilet jutun todenmukaisuutta, tarkista faktat. Muista myös lähdekritiikki ja pidä turvaväliä kanaviin, joissa väärä tieto leviää.

Lue lisää