Mainos: Painotalo Plus Digital

Aidosti paikallinen painotalo

Myyntijohtaja Jyrki Vattulainen Painotalo Plus Digitalista.

Painotalo Plus Digital on aidosti lahtelainen painotalo. Kokemusta lehti- ja kirjapainotoiminnasta on yli sadan vuoden ajalta. Mikään tavallinen kirjapaino Painotalo Plus Digital ei kuitenkaan ole: samojen siipien alta löytyy tuki niin perinteiseen kuin digitaaliseenkin markkinointiin.

Lahden seudun suurin painotalo löytyy Ilmarisentieltä. Siellä sijaitsee Painotalo Plus Digital, jonka osaaminen perustuu yli sadan vuoden mittaiseen toimialatuntemukseen.

- Lahtelaiset muistavat meidät varmastikin nimellä Esa Print. Esa Print ja Kirjapaino Uusimaa puolestaan yhdistivät osaamisensa vuonna 2015, kertoo myyntijohtaja Jyrki Vattulainen Painotalo Plus Digitalista.

Painotalo Plus Digital, tai kavereiden kesken PPD, painaa muun muassa mainosmateriaaleja, esitteitä, tuoteluetteloja ja asiakaslehtiä.

- Tarjontamme kattaa kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkiä painopalveluita. Meiltä löytyy tukea erilaisten painotuotteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen, luettelee Vattulainen.

Asiakas voi jättää esimerkiksi kokonaisen asiakaslehden tuottamisen Painotalo Plus Digitalin hoidettavaksi. Kokonaisuus hoituu graafisesta suunnittelusta ja toimitustyöstä aina lopullisen lehden painoon ja jakeluun asti.
- Tarvittaessa tarjoamme asiakkaillemme julkaisujärjestelmän, jossa online- ja mobii­li­jul­kai­se­misen voi tehdä rinnan printin kanssa.

- Teemme asiakkaan pyynnöstä vielä lukijatutkimuksenkin, jotta asiakaslehden sisältöjä saadaan kehitettyä entistä paremmin lukijakunnan tarpeita vastaaviksi.

Vattulainen vakuuttaa talosta löytyvän monipuolista osaamista myös digitaalisesta markkinoinnista, jonka kasvu näkyy myös Painotalo Plus Digitalilla.

- Yhdestä materiaalista on moneksi. Valmiista esitemateriaaleista voidaan tehdä esimerkiksi videoita sosiaaliseen mediaan tai messuilla esitettäviksi. Mikä parasta, videoiden teko on nopeaa, eivätkä kustannukset ole hurjia, Vattulainen iloitsee.

Painotalo Plus Digitalin asiakaskunta on yhtä monipuolinen kuin yritys itsekin. Asiakkaista löytyy niin isoja, kansainvälisiä pörssilistattuja yrityksiä kuin pienempiä järjestöjäkin. Jokaiselle löytyy sopiva palvelukokonaisuus.

- Näin kattavaa palveluportfoliota harvalta vastaavalta toimijalta löytyy, myhäilee Vattulainen.

Tuoreimmassa asiakastyytyväisyystutkimuksessa Painotalo Plus Digital sai loistavat arvostelut: yli puolet nykyisistä asiakkaista on suositellut Painotalo Plus Digitalia omille asiakkailleen tai kollegoilleen.

- Jokainen asiakas palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla ja kunkin tarpeiden mukaan.

 - Kaiken kaikkiaan 92 prosenttia nykyisistä asiakkaista antoi yritykselle arvosanan hyvä tai erittäin hyvä, mainitsee Vattulainen.


Lue lisää Painotalo Plus Digitalin palveluista.

LinkedIn

Painotalo Plus Digital

Painotalo Plus Digital syntyi vuonna 2015 kahden vahvan painotalon, Esa Printin ja Kirjapaino Uusimaan yhdistymisestä. Painotalo Plus Digital on lahtelainen paino- ja digipalveluiden kokonaisratkaisujen asiantuntija.

Suosittelemme