Mainos: Helmi Säästöpankki

Tahdotko vaurastua? Näillä vinkeillä pääset alkuun!

Kun tahdot vaurastua, sijoita rahasi fiksusti ja huolehdi kertyneestä omaisuudestasi. Sijoittaminen sopii kaikille, eikä alkuun pääsemiseksi tarvita suuria summia. Helmi Säästöpankin Heinolan konttorin sijoitusasiantuntijat Johanna Lehtinen ja Pekka Rautio antavat neljä vinkkiä, joiden avulla kuka tahansa voi ottaa askeleen lähemmäs varakkaampaa tulevaisuutta.

Nyt sijoittamaan! Helmi Säästöpankin Heinolan konttorin asiantuntijat Pekka Rautio ja Johanna Lehtinen vinkkaavat, kuinka kuka tahansa voi kasvattaa varallisuuttaan.

1. Luota parhaisiin asiantuntijoihin
 

Ensimmäiseksi Helmi Säästöpankin Lehtinen ja Rautio muistuttavat, että omaisuuden kartuttaminen sijoituksilla on helpompaa, kun otat avuksesi parhaat asiantuntijat. Helmi Säästöpankki kuuluu Säästöpankkiryhmään, jonka Sp-Rahastoyhtiön arvostettu rahastotutkimusyhtiö Morningstar palkitsi äskettäin Suomen parhaana osakevarainhoitajana.

– Meillä on käytössämme koko Säästöpankkiryhmän ammattitaito ja resurssit. Osaava henkilökuntamme huolehtii siitä, että asiakkaidemme varallisuus kasvaa ja on kaikin puolin hyvissä käsissä, kertovat Rautio ja Lehtinen.

2. Älä laita kaikkia munia samaan koriin
 

Kaikkia varoja ei kannata sijoittaa saman tyyppisiin kohteisiin. Hajauttaminen on sijoittamisen kultainen sääntö, joka sopii yhtä hyvin aloittelijalle kuin kokeneelle pörssihaille.

– Rahastosijoittaminen on helppo tapa hajauttaa sijoituksia. Rahastoissa on monesti mukana laaja hajauttaminen niin korkoinstrumentteihin kuin globaaleihin osakemarkkinoihin, unohtamatta maantieteellistä ja toimialakohtaista hajautusta, Pekka Rautio vinkkaa.

 

Laaditaan yhdessä sopiva suunnitelma. Helmi Säästöpankin sijoitusasiantuntijat palvelevat sinua henkilökohtaisesti pankin kaikissa konttoreissa. Vasemmalta Linda Nousiainen, Pekka Rautio, Johanna Lehtinen sekä Mari Rauhala.

3. Laadi selkeät askelmerkit ja toteuta suunnitelma
 

Helmi Säästöpankissa kartoitetaan asiakkaan sijoituskokemus, tulevaisuuden suunnitelmat sekä suhtautuminen arvonheilahteluun ja tuottotavoitteisiin. Näin saadaan muodostettua jokaiselle asiakkaalle henkilökohtainen sijoitussuunnitelma, joka onkin yksi onnistuneen sijoittamisen tärkeimmistä edellytyksistä.

– Sijoitusalan lainsäädäntö on kiristynyt viime vuosina, ja me otamme kehittyvän lainsäädännön tarkkaan huomioon asiakasneuvotteluissa. Asiakkaan etu tulee aina ensimmäisenä, painottaa Lehtinen.

Parhaimmistakaan suunnitelmista ei ole hyötyä, jos niitä ei viedä käytäntöön. Pankista saat apuja sijoitussuunnitelman toteuttamiseen haluamassasi aikataulussa.

4. Huolehdi kertyneestä varallisuudestasi
 

Kun varallisuutta on kertynyt jo jonkin verran, sen hoitamiseen ei tarvitse käyttää omaa, kallista aikaa. Helmi Säästöpankista saat sijoituspalveluiden lisäksi myös kattavaa varallisuudenhoitoa.

– Jokaiselle asiakkaalle nimetään oma varainhoitaja, joka seuraa markkinoita jatkuvasti ja tekee tarvittavat muutokset. Varallisuudenhoidon asiantuntija on erinomainen apu myös eläke- ja verosuunnittelussa. Jos palkitut sijoittamisen ja varallisuudenhoidon palvelut kiinnostavat, pankin vaihtaminen on helppoa. Me hoidamme kaiken paperisodan puolestasi. Tervetuloa Helmi Säästöpankkiin keskustelemaan vaihtoehdoista, Lehtinen ja Rautio kannustavat.

Helmi Säästöpankki

Helmi Säästöpankki on ylpeästi päijäthämäläinen pankki, joka palvelee asiakkaitaan Lahdessa, Heinolassa, Hollolassa ja Padasjoella. Helmi Säästöpankista saat kaikki tarvitsemasi palvelut säästämisestä varallisuudenhoitoon, yrityspankin asiantuntijapalveluita unohtamatta. Meillä työskentelee lähes 40 pankkialan ammattilaista, jotka huolehtivat taloudestasi. Helmi Säästöpankki on osa valtakunnallista Säästöpankkiryhmää. Katso lisää.

LinkedIn

 

Suosittelemme