Pääkirjoitukset

Pääkirjoitus

Vierumäki ansaitsisi golfin pääkilpailun

Vierumäki Golfin toimitusjohtaja Jan Ruoho on viimeisen parin vuoden aikana tehnyt rajusti työtä golfin Eurooppa Tourin kisan saamiseksi Heinolaan. Kisa on golfin eurooppalainen pääkilpailu.

Euroopan haastajakiertueen kisan järjestäjänä kolmena peräkkäisenä vuotena kannuksia hankkineelle Vierumäki Golfille Eurooppa Tourin kisan järjestämisoikeuden saaminen olisi jopa luonnollinen jatke, sillä niin hyvin Heinolassa on haastajakiertueen kisojen järjestelyissä onnistuttu. Tämä on myös noteerattu Eurooppa Tourin järjestelyoikeuksista päättävien tahojen piirissä.

Eurooppa Tourin kisan saaminen edellyttää merkittävää palkintorahapotin kasvattamista, ja parhaiten se taitaa onnistua siten, että kisan pääsponsoriksi saadaan joku iso eurooppalainen yritys, joka luonnollisesti katsoo myös hyötyvänsä pääsponsorin asemasta.

Lisäksi tarvitaan useita pienempiä sponsoreita, joita Vierumäki on onnistunut saamaan hyvin haastajakiertueen kisoihin.

Eurooppa Torin kisan saaminen täyttäisi Heinolan, Lahden ja todennäköisesti myös Helsingin majoitustiloja mukavasti, sillä Suomessa ei ole koskaan aikaisemmin pelattu miesten Eurooppa Tourin kisaa. Golfin mittavin eurooppalainen arvokisa saa golfin harrastajia liikkeelle ympäri Euroopan.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme