Pääkirjoitukset

Pääkirjoitus

Lehden pitää olla lukijoidensa näköinen

Tämän aamun Itä-Häme on rakenteeltaan hieman erilainen kuin tähän asti. Mitään suurta lehtiuudistusta ei ole tehty, mutta kevyiden, monesti ei-paikallisten aiheiden Ajan tasalla -osasto on poistettu, ja tilalla on yksi aukeama lisää uutisia.

Muutoksella on haluttu kaataa pienessä lehdessä turhia osastorajoja. Paikallisia aiheita ei enää yritetä väkisin jaotella kevyisiin ja painaviin, vaan paikallisuus on meille arvo sinänsä. Sen lisäämiseen toivomme myös lukijoiden apua: kertokaa meille sähköpostilla lyhyesti esimerkiksi näyttelyistä ja muista kulttuuri- ja urheilutapahtumista, joihin kaikkiin pieni toimitus ei millään ehdi paikalle.

Toimitus kaipaa myös vinkkejä mielenkiintoisista henkilöistä. Syntymäpäiväjuttujen sijaan pyrimme jatkossa tekemään aiempaa enemmän henkilöhaastatteluja eri-ikäisistä, erilaisia töitä tekevistä ja eri tavoin yhteisöissä toimivista ihmisistä eri puolilta levikkialuettamme.

Menopalsta löytyy tästä lähtien uutisosaston lopusta, iloiset perheilmoitukset muiden pikkuilmoitusten joukosta lehden lopusta. Kuolinilmoituksia julkaisemme vain lauantaisin, jolloin niillä on oma, arvokas paikkansa erillään muista ilmoituksista.

Myös yksi viikon viidestä ilmestymispäivästä vaihtuu: Itä-Häme ei enää ilmesty keskiviikkona, vaan perjantaina.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa IH VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme