Mielipide: Uusi Sinilähde-talo ilahduttaa

Sinilähde-talon oppilaskunta

Tervehdys Sinilähteen monitoimitalosta! Me koulun ja päiväkodin lapset haluaisimme kiittää kuntalaisia ja päättäjiä tästä uudesta ja upeasta talosta, jossa toimii sekä päiväkoti että koulu. Meillä on hienot, toimivat tilat ja monipuoliset välineet, joita voi hyödyntää monipuolisesti.

Arvostamme kovasti sitä, että jokaisella ryhmällä on oma erillinen tila, ja lisäksi meillä on yhteistä avointa oppimisympäristöä, jota hyödynnetäänkin varsin ahkerasti kaikkien ryhmien toimesta. On kiva, kun välillä voi valita, missä tekee esimerkiksi itsenäistä työtä.

Meillä on myös hienoja erikoistiloja. Isosta liikuntasalista mieleen on jäänyt volttimonttu sekä muut motoriikkatilan välineet. Musiikkiluokassa ilahduttaa soittimien monipuolisuus.

Kädentaitojen luokissa on oppilaiden mielestä paljon paremmat tilat ja välineet kuin parakeissa. Parakeissa ei osattu kuvitellakaan mitään kuivista ja lämpimistä eteistiloista, toisin kuin tässä koulussa, jossa se on ihan normaali asia.

Myllyojan koulussa ruokala oli pieni, ahdas ja epäkäytännöllinen, mutta täällä se on tilava ja avoin. Koulu ja päiväkoti ovat kokonaisuudessaan valoisat, puhtaat ja avarat, ja niissä on paljon erilaisia työskentelypaikkoja.

Edelleenkin kuukauden työskentelyn jälkeen täällä Sinilähteellä tuntuu joka päivä ilahduttavalta tehdä töitä näissä tiloissa. Kiitos siis päättäjät ja kuntalaiset tämän mahdollistamisesta.

Kuukauden työskentelyn jälkeen täällä Sinilähteellä tuntuu joka päivä ilahduttavalta tehdä töitä näissä tiloissa.

Kommentoi